Σημαντική σημείωση: Για τεχνικούς λόγους, το Kallikrateia.gr, δεν αναρτά ολες τις ανακοινώσεις / δελτία τύπου και προκυρήξεις του Δήμου Νέας Προποντίδας. Για να βρείτε όλες τις αναρτήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας

Στα πλαίσια του Προγράμματος Φιλόδημος, ο Δήμος Νέας Προποντίδας υπέβαλε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Ν. Προποντίδας», η οποία εντάχθηκε και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το υποέργο: «Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας», συνολικής δημόσιας δαπάνης του συγκεκριμένου υποέργου 1.070.000,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό - βελτίωση της διανοιγμένης χωμάτινης οδού που συνδέει τους οικισμούς Σωζόπολης - Ν. Τρίγλιας. Βασική αρχή σχεδιασμού αποτελεί η διατήρηση της υφιστάμενης γεωμετρίας της χάραξης. Επιπλέον προβλέπεται η σήμανση της οδού, η οποία περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

- Κατακόρυφη Σήμανση (πινακίδες σταθερού περιεχομένου).

- Οριζόντια Σήμανση (διαγραμμίσεις).

Επισημαίνεται ότι την παρούσα χρονική περίοδο, έχει ήδη διεξαχθεί η διενέργεια διαγωνισμού και αναμένεται η σύναψη της σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας».

Παρατίθεται εικόνα στην οποία φαίνεται η γενική διάταξη του έργου.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς