Σημαντική σημείωση: Για τεχνικούς λόγους, το Kallikrateia.gr, δεν αναρτά ολες τις ανακοινώσεις / δελτία τύπου και προκυρήξεις του Δήμου Νέας Προποντίδας. Για να βρείτε όλες τις αναρτήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Πρόσκληση Ο.Ε. 08-03-2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που θα γίνει στις 08/03/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

 Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

    1. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ».

    2. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ»¨.

    3. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ».

    4. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ».

    5. Αύξηση ισχύος της μονοφασικής παροχής με αριθμό 25333840 (πλατεία) της Τ.Κ. Ν. Γωνιάς του Δήμου Ν. Προποντίδας με τριφασική παροχή Νο1.

    6. Τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υφιστάμενη κολόνα περιοχή «ΓΚΡΕΜΙΑ» της Τ.Κ. Αγ. Μάμα του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    7. Μετατόπιση κολόνας για την διάνοιξη δρόμου στην Τ.Κ. Πορταριάς του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    8. Καθορισμός όρων του διαγωνισμού εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Τ.Κ. Κρήνης του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    9. Εξώδικος συμβιβασμός σχετικά με την αίτηση της κ. Ελένης Καρανικόλα σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ.2 του Ν.3852/2010.

    10. Εξώδικος συμβιβασμός σχετικά με την αίτηση της κ. Μαριέ Κατσιμάκη σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ.2 του Ν.3852/2010.

    11. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2018-2020» (ΤΜΗΜΑΤΑ 3, 4, 5 και 6).

    12. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 1100lt ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ (ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ) ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 60lt»

    13. Σύνταξη σχεδίου 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2019».

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος