Απεγκλωβισμός νεαρού στο λιμάνι της Καλλικράτειας (βίντεο)

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι στο κέντρο της Καλλικράτειας το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου αφού λίγο πρίν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν σειρήνες από πυροσβεστικά και ασθενοφόρα.

Η αιτία τελικά ήταν ο εγκλωβισμός νεαρού στο λιμάνι της Νέας Καλλικράτειας ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – έπεσε και εγκλωβίστηκε στα βράχια του λιμανιού.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό από το τοπικό Α.Τ., 2 ασθενοφόρα και 2 πυροσβεστικά με διασώστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο εφημερεύων νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. (βίντεο στο τέλος του άρθρου)

Διαμαρτυρίες από τους κατοίκους

Φωνές και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Ν. Καλλικράτειας με πυρά κατά του Δήμου Προποντίδας ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις τους «φτιάχνει όσα βλέπει η πεθερά».

Αν και προβλεπόμενες εργασίες αποκατάστασης του λιμανιού είναι μέρος ενός μεγαλύτερου πλάνου εργασιών οι οποίες προχωράνε, η εικόνα του λιμανιού με τον ανύπαρκτο φωτισμό, μόνο αρνητική εντύπωση προκαλεί και μάλιστα σε μία τέτοια τουριστική περίοδο που η εικόνα μένει για πάντα στους τουρίστες!

Ας ελπίσουμε πως οι υπεύθυνοι θα πράξουν τα δέοντα άμεσα!

Το Kallikrateia.gr θα επανέλθει στο ζήτημα σύντομα.

Δείτε το βίντεο απο τη στιγμή του απεγκλωβισμού.