Ατύχημα από τους... κομμένους φοίνικες για Σερβίδα τουρίστρια

Μία εικόνα πολύ διαφορετική από αυτή που θα ήθελαν οι κάτοικοι παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά η Νέα Καλλικράτεια τη στιγμή που η θερινή περίοδος βρίσκεται στο αποκορύφωμα της.

Καμένες λάμπες, μια παιδική χαρά που τη θέση της έδωσε σε ένα.... κενό χώρο και κάγκελα που τα τελευταία χρόνια αφαιρέθηκαν για διάφορους λόγους από τη παραλία, είναι λίγα μόνο από τα προβλήματα που βλέπουν καθημερινά οι επισκέπτες της Νέας Καλλικράτειας

Ατύχημα για Σερβίδα τουρίστρια

Όπως αναφέρθηκε σε σελίδα πολιτών στο facebook με όνομα «Προβλήματα – Ανάγκες  Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής  & ευρύτερης περιοχής» μια Σερβίδα σκόνταψε σε έναν από τους κομμένους φοίνικες της παραλίας με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το χέρι της.

Δείτε την ανάρτηση στο FACEBOOK παρακάτω και ΕΔΩ

Και το κείμενο στο FACEBOOK:

Μία κυρία από την Σερβία αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στο χωριό μας ! Την πρώτη νύχτα είπε να πάει μια βόλτα στον πεζόδρομο της παραλίας μας. Ξαφνικά εκεί που περπατούσε στα σκοτάδια (είναι καμένες αρκετές λαμπες στον παραλιακό) σκοντάφτει στον κομμένο φοίνικα ( πού πολυ κακός τον κόψανε κατα την γνώμη μου ! ) και πέφτει απο ύψος περίπου 1,5 μέτρο στο χωμα της παραλίας ( εδώ και πολύ καιρό δεν έχει προστατευτικα κάγκελα)! Με αποτέλεσμα ένα σπασμένο χέρι στον καρπό και πόλους μώλωπες!!!! Και σαν μην έφτανε όλο αυτό πάμε στο κέντρο υγείας του χωρίου μας και μας λενε δυστυχώς το ακτινολογικο λειτουργεί μέχρι τις 14:00. Τελικά πήγαμε μία βολτα Πολύγυρο και όλα καλά φτηνά την γλύτωσε !!

Η εικόνα που έχουν σήμερα οι "φοινικες" της Καλλικράτειας.