Βιολογικός Καλλικράτειας: Απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Προποντίδας και ο Διευθυντής της διεύθυνσης ποιότητας ζωής περιβάλλοντος και καθαριότητας μιλούν αποκλειστικά στη κάμερα του Kallikrateia.gr για το βιολογικό της Καλλικράτειας

Απάντηση σε σημαντικά ζητήματα έδωσαν οι Αντιδήμαρχος Δήμου Προποντίδας και Διευθυντής της διεύθυνσης ποιότητας ζωής περιβάλλοντος και καθαριότητας.

Ο Διευθυντής ποιότητας ζωής περιβάλλοντος και καθαριότητας Κος. Σταματίου, μεταξύ άλλων μας είπε:

«Ο βιολογικός Καλλικράτειας λειτουργεί συνεχώς από το 1997, δηλαδή 19 χρόνια, παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην αντικατάσταση και τη λειτουργία κάποιων μηχανημάτων. Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεται, ο σταθμός λειτουργεί κανονικά και οι παρεμβάσεις που κάνουμε είναι για να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του. Το πρόβλημα που υπάρχει δεν είναι σοβαρό, ήδη καθαρίζουμε και τη δεύτερη δεξαμενή αερισμού για να μπορέσουμε να αποφορτίσουμε τη μονάδα και να μοιράσουμε το φορτίο σε δυο δεξαμενές»

 

Ο Αντιδήμαρχος Κος Καραπανταζής, αναφέρθηκε σε «πολιτικές σκοπιμότητες» που δημιούργησαν ντόρο γύρω από το θέμα του βιολογικού ενώ αναφέρθηκε και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες όπως οι κεντρικοί αγωγοί και τα φρεάτια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: