Βίντεο σοκ με τον 42χρονο να κακοποιεί το κορίτσι και τον άνδρα με νοητική στέρηση – Χιλιάδες άτομα παρακολουθούσαν live

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον συλληφθέντα να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του.

Φρίκη έχει προκαλέσει  η δράση 42χρονου στο Κερατσίνι που είχε διαδικτυακό κανάλι, στο οποίο μετέδιδε ζωντανά τις ώρες που κακοποιούσε κορίτσι 21 ετών και άνδρα 25 ετών με νοητική στέρηση έναντι αμοιβής που έφθανε έως και τα 150 ευρώ.

Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σε βίντεο σοκ ο 42χρονος κρατά την ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Εκείνη αντιδρά, σηκώνεται από την καρέκλα και την απειλεί. Στη συνέχεια βάζει άλλη κοπέλα να της ξυρίσει και τα φρύδια.

Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια.

Και όλα αυτά τα ασύλληπτα με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και χιλιάδες συνδρομητές ανάμεσά τους και ανήλικοι.

Χρήστης της πλατφόρμας που είχε αντιληφθεί την ύπαρξη αυτών των βίντεο κακοποίησης μίλησε αποκλειστικά στo MEGA, κάνοντας λόγο για μία βίαια μόδα με live κακοποιήσεις:

«Έχει τουλάχιστον 3 χρόνια που αυτό το φαινόμενο υπάρχει στο ελληνικό ίντερνετ. Εμείς σαν χρήστες έχουμε κάνει πολλές φορές αναφορές, γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο νομικό πλαίσιο. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί απλά να πέσει το βίντεο. Είναι μια βίαια μόδα με live κακοποιήσεις, χτυπήματα κατά των γυναικών, κατά ΑΜΕΑ, τα οποία γίνονται επαναλαμβανόμενα σε live stream χωρίς να κάνει κανένας τίποτα».

Ο 42χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά από ανώνυμη καταγγελία στις αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

πηγή