ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: «Κάνουμε την Ευχή Πράξη»

«Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί» σας καλούμε αυτά τα Χριστούγεννα να συμμετέχετε στην ενέργεια «Κάνουμε την Ευχή Πράξη» και σας προτρέπουμε να κάνετε και εσείς πράξη την ευχή χιλιάδων παιδιών! Μέσω της υποστήριξής σας στο έργο μας και της συμμετοχής στις δράσεις μας.

Με κάθε προσφορά σας, εξίσου πολύτιμη όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις ευχές χιλιάδων παιδιών καλύπτοντας τις ανάγκες τους και στηρίζοντας ουσιαστικά τα ίδια και τις οικογένειές τους.

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%, χρέωση από κινητό 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%*) *Δεν εφαρμόζεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10% στους συνδρομητές που είναι δικαιούχοι απαλλαγής από το τέλος κινητής (ηλικίες 15-29 ετών) και στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς έχει καταβληθεί τέλος καρτοκινητής 10% κατά την ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσής τους.

> Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» (χρέωση 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%*)

> Λάβετε μέρος στη Λαχειοφόρο Αγορά του Οργανισμού εδώ: https://giatoxamogelo.gr/

> Επισκεφτείτε την Crowdfunding πλατφόρμα του Οργανισμού για δωρεές με πιστωτική κάρτα εδώ και με paypal εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding-causes-needs/

> Αποκτήστε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας από το E-shop μας εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/

> Στηρίξτε με είδη πρώτης ανάγκης.  Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/xristoygenniatikh-panelladikh-ekstrateia-trofimwn-eidwn/

> Βρείτε αναλυτικά τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/

 

Αυτά τα Χριστούγεννα μέσα από τη συμμετοχή σας στην ενέργεια «Κάνουμε την Ευχή Πράξη» απλά αλλά τόσο ουσιαστικά … Θα κάνετε πράξη την ευχή ενός παιδιού!

Σας ευχαριστούμε!