Viral στο TikTok βίντεο με μέλος της Bασιλικής Φρουράς του Μπάκιγχαμ να φωνάζει σε τουρίστρια «μη με ακουμπάς»

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ να φωνάζει σε τουρίστρια που τον ακούμπησε ενώ πόζαρε στο πλευρό του για μια φωτογραφία.

Η ανάρτηση στο TikTok στον λογαριασμό «The King’s Guard Official» έχει συγκεντρώσει πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια χρηστών.

Πολλοί συμφώνησαν ότι η κυρία δεν έπρεπε να βάλει τα χέρια της στον φρουρό ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ο φρουρός δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει. Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα παίρνει θέση δίπλα στον βασιλικό φρουρό για να φωτογραφηθεί και χαμογελά για μια φωτογραφία. «Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται, τότε, ξαφνικά να φωνάζει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι με την ξαφνιασμένη τουρίστρια να κάνει ένα βήμα πίσω έντρομη. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία για δεύτερη φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φρουρός της φώναξε ακόμα πιο δυνατά και τελικά εγκατέλειψε τις προσπάθειές της για μια φωτογραφία.

Tα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν….

Πολλοί συμφώνησαν ότι η τουρίστρια δεν έπρεπε να βάλει τα χέρια της στον Φρουρό ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ο φρουρός δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει.

Ο φρουρός απλώς «έκανε τη δουλειά του» και δεν είναι εκεί ως «ατραξιόν», έγραψε κάποιος. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι στηρίγματα για τους τουρίστες. Είναι κυριολεκτικά οι Φρουροί του Βασιλιά» έγραψε ένας άλλος. «Κανείς δεν σέβεται τίποτα αυτές τις μέρες» πρόσθεσε ένας άλλος.

Ενώ πολλοί συμφώνησαν ότι η κυρία δεν έπρεπε να βάλει τα χέρια της στον άνδρα, άλλοι υποστήριξαν ότι ο φρουρός δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει. «Γιατί όμως πρέπει να φωνάζει έτσι; Χαλάρωσε φίλε», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε «Καημένο κορίτσι…».

ΠΗΓΗ