Η εικόνα από τον τελικό Κυπέλλου που έγινε viral #olyaek

Ο μεγάλος τελικός έχει τελειώσει, η ΑΕΚ έχει κατακτήσει πανάξια το Κύπελλο και οι παίκτες της πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Από την άλλη οι Πειραιώτες όπως ήταν φυσικό ήταν το λιγότερο στεναχωρημένοι, όπως άλλωστε κάθε ηττημένος σε τέτοια αναμέτρηση.

 

Μπορεί η ομάδα μου να μην έφτασε στον τελικό, μπορεί το μεγάλο αντίπαλο όνομα στον χθεσινό αγώνα να υπέστη μία ήττα που δεν περίμενε, μπορεί η ΑΕΚ να επέστρεψε στην Super League μόλις φέτος και να τα κατάφερε να γίνει κυπελλούχος Ελλάδας, μπορεί οι κερκίδες του ΟΑΚΑ να ήταν θλιβερά άδειες, αλλά η στιγμή που με έκανε να συγκινηθώ και να μου θυμίσει την ομορφιά του αθλήματος που αγαπάω, που αγαπάμε, είναι μία!

Η μικρούλα φορούσε πάνω από το λευκό της φόρεμάς της τη φανέλα της ΑΕΚ και καθόταν στην άκρη της κερκίδας όταν την εντόπισε ο Τσόρι και την πλησίασε δείχνοντας πόσο μεγάλος παίκτης ...

Ηταν λίγο μετά τη λήξη του τελικού, κάπου ανάμεσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μια άκρως τρυφερή εικόνα: Τον Τσόρι Ντομίνγκες του Ολυμπιακού να σκύβει και να φιλά το χέρι της μικρούλας κόρης του Ντιέγκο Μπουονανότε της ΑΕΚ!

Μια κίνηση που δικαίως συζητήθηκε με την μικρή φίλη της Ένωσης να χαίρεται με την ψυχή της και την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και το ότι ένας τόσο μεγάλος παίκτης πήγε προς το μέρος της και της έδειξε πως ο σωστός άνθρωπος φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες...

Αυτή η όμορφη εικόνα ας είναι αυτή που θα μας μείνει από έναν τελικό Κυπέλλου που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να γίνει!

Η μπόρα για την ΑΕΚ πέρασε και η επιμονή της δικαιώθηκε...

Καλημέρα με χαμόγελο ...

MADATA.GR