Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-1 τον Ολυμπιακό στο σπίτι του

 Tέλος αγώνα, ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-1!

Ενώ έχουμε και κάποιες άσχημες εικόνες με 5-10 ανεγκέφαλους που κινήθηκαν προς τους πάικτες του ΠΑΟΚ αλλά τελικά απωθήθηκαν από την αστυνομία. Αποδοκιμάζονται οι πάιχτες του Ολυμπιακού από το κοινό....


Ο ΠΑΟΚ σκοράρει στο 90 3 με τον Τζανδάρη, το γκολ δεν μετράει ως οφ σάιντ. Λάθος απόφαση του βοηθού, στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Τζανδάρης καλύπτεται.

50': Γκολάρα Περέιρα και 1-2!

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει κακή αντίδραση στην μπαλιά προς τον Περέιρα ο οποίος στην κίνηση πιάνει υπέροχο βολέ που νικά τον Ρομπέρτο! Πολύ ωραίο γκολ! Νέο προβάδισμα του δικεφάλου στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το pamesports στο Γεώργιος Καραίσκάκης για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Ντομίνγκες, Αφελάι, Φουστέρ, Μήτρογλου

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζιώλης, Βίτορ, Ρατς, Τζανδάρης, Γκολάσα, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Γκολ: 43' Aθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

45+1' Φουστέρ (Ολυμπιακός)

Έχει πέσει ο Γλύκος στον αγωνιστικό χώρο, από κάποια φωτοβολίδα (ή αντικείμενο) και έσπευσαν αμέσως κοντά του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος κάνει συστάσεις στον κόσμο να ηρεμήσει. Αυτή την ώρα γίνονται συστάσεις και από τα μεγάφωνα

Διαμαρτύρονται οι δύο τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων του δικεφάλου για την ρίψη φωτοβολίδων και αυτή την ώρα οι παίκτες του δικεφάλου αποσύρονται στα αποδυτήρια, χωρίς βέβαια να έχουν ολοκληρώσει την προθέρμανση.

Επιστρέφει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη! Η λύση βρέθηκε: Ζέσταμα στην απέναντι εστία εκεί που βρίσκονται οι λιγότεροι ένθερμοι φίλοι του Ολυμπιακού.

8': Πρώτο σουτ από τον Φουστέρ, στην αγκαλιά του Γλύκου.

13': Μακρινό σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, αδύναμο ήταν, πέρασε άουτ.

18': Ο Ντομίνγκες εκτελεί κόρνερ, ο Αυλωνίτης πιάνει την κεφαλιά άουτ. Αρκετά άστοχη, δεν λογίζεται ως ευκαιρία.

21': Πρώτη πολύ καλή στιγμή του ματς. ο Μιλιβόγιεβιτς εκμεταλλεύεται τη λάθος απομάκρυνση της άμυνας του δικεφάλου και εξαπολύει δυνατό μονοκόμματο σουτ, ο Γλύκος λέει όχι.

25': Σκοράρει ο ΠΑΟΚ με τον Περέιρα, υπόδειξη για οφ σάιντ.

Ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του τρίλεπτο στο Φάληρο και μάλιστα γίνεται αρκετά απειλητικός.

27' Κιτρινίζεται ο Κάτσε για φάουλ στον Ντομίνγκες.

43' Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με τον Αθανασιάδη!

madata.gr