Τεράστια η συμμετοχή στον 2ο Γίγωνο δρόμο στη Νέα Καλλικράτεια - Υψηλού επιπέδου η διοργάνωση

Μία εντυπωσιακή διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με τεράστια συμμετοχή τόσο από μικρούς αλλά και από μεγάλους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/9/2023 στη Νέα Καλλικράτεια.

Διοργανωτής των δυο αγώνων δρόμου ήταν ο ΟΡ.ΦΥ.ΠΟ.Σ (Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ποδηλατικός Σύλλογος). Υποστηρικτές ήταν η Περιφέρεια και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συν-διοργανωτές ήταν οι σύλλογοι κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου, οι Σύλλογοι γονέων Γυμνασίου & Λυκείου, καθώς και το τμήμα στίβου του Αθλητικού Συλλόγου Κένταυρος.

Οι εθελοντές, επίσης, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης

Στη διοργάνωση πήραν μέρος πάνω απο 350 άτομα καθώς και αθλητές του Συλλόγου Κένταυρος ενώ μετάλλια απέδωσαν στους αθλητές, μεταξύ άλλων και οι πρωταθλήτριες Ελίνα Τζένγκο, Σοφία Κεσσίδη και Αναστασία Ντραγκομίροβα, ο Οδυσσέας Μουζενίδης καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Μποτσκαριώβ.

Ο πρώτος αγώνας των 2,1 χιλιομέτρων είχε εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία της Νέας Καλλικράτειας και συμμετείχαν 310 άτομα κάθε ηλικίας.

Ο δεύτερος αγώνας των 6,2 χιλιομέτρων είχε εκκίνηση την Παραλία της Νέας Ηράκλειας και τερματισμό την πλατεία της Νέας Καλλικράτειας και συμμετείχαν 48 αθλητές.

Από τους άνδρες στον αγώνα των 6,2 χλμ πρώτος τερμάτισε ο ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ με χρόνο 00:25:59, στη δεύτερη θέση ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ με χρόνο 00:26:36 και στην τρίτη θέση ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ με χρόνο 00:27:10.

Από τις γυναίκες στην πρώτη θέση βρέθηκε η ΕΛΕΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΥ με χρόνο 00:33:35, στη δεύτερη θέση η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΟΥ με χρόνο 00:34:46 και στην τρίτη θέση η ΠΑΜΕΛΑ ΠΡΕΝΤΑΙ με χρόνο 00:35:46.

Τα αποτελέσματα του αγώνα των 6,2χλμ μπορείτε να τα βρείτε smfsports.gr

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Συλλόγου Ορ.Φυ.Πο.Σ.. Τη σελίδα του συλλόγου στο facebook θα τη βρείτε εδώ

Δείτε το βίντεο του Kallikrateia.gr. Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας. Με την εγγραφή σας μας στηρίζετε να συνεχίσουμε το δύσκολο μας έργο.

Βίντεο: Βασίλης Αμπατζόγλου

Χορηγός του άρθρου για το Kallikrateia.gr είναι το Ζαχαροπλαστείο ΠΟΛΥΖΟΣ.

---

Θέλετε να γίνετε κι εσείς χορηγός μας; Κάντε κλικ εδώ.

---