Απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στη Νέα Καλλικράτεια

 

Στόχος έγινε για ακόμη μια φορά περίπτερο στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το ξημέρωμα της Τετάρτης 20/6 όταν μια ομάδα γεροδεμένων ανδρών (4-5 άτομα) προσπάθησε να αφαιρέσει προϊόντα από το περίπτερο.

Ήταν περίπου 1 το ξημέρωμα όταν περαστικός αντιλήφθηκε τους αγνώστους να προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα και τα ψυγεία του περιπτέρου και τους έκανε παρατήρηση.

Αυτοί αμέσως άρχισαν να τον βρίζουν και ο πιο μεγαλόσωμος με θράσος τον πλησίασε απειλητικά:

«Τι θέλεις ρε και μπλέκεις; Θα τις φας.»

«Σου λέω μη τυχόν έχετε πάρει κάτι!»

Εκείνη τη στιγμή για καλή του τύχη εμφανίστηκαν ακόμη 3 νεαρά άτομα που περνούσαν απο το σημείο και ένας εξ’ αυτών εξομάλυνε την κατάσταση.

Επιτόπου οι νεαροί παραδέχθηκαν ότι είχαν αφαιρέσει 3 νερά που «ήταν πεταμένα» στο πίσω μέρος του περιπτέρου ενώ σε μερικά δευτερόλεπτα επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις πάντως, οι νεαροί προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του περίπτερου και τα ψυγεία, καθώς είχαν μετακινηθεί ελαφρώς και τα προϊόντα μέσα σε αυτα είχαν πέσει.

Το περιστατικό έρχεται για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσει αυτό που λένε χρόνια οι πολίτες της περιοχής. «Χρειαζόμαστε περισσότερες περιπολίες, πιο έντονη παρουσία της αστυνομίας.»