Μαθητική παρέλαση στη Νέα Καλλικράτεια (Βίντεο)

 

Με σύμμαχο έναν υπέροχο ηλιόλουστο ανοιξιάτικο καιρό, πλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Καλλικράτεια.

Μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την λαμπρή ημέρα για το Έθνος και την ορθοδοξία.

Προηγήθηκαν καταθέσεις στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων. (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο).

Στεφάνια επίσης κατέθεσαν οι:

Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας Κος Χατζηαλέξης Δημήτριος, Πρόεδρος τοπικού Κος Μπομπότας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης Κα Μηκέ Χριστίνα, Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Νέας Καλλικράτειας Κος Μαλικόπουλος Κωνσταντίνος, Ανάπηροι πολέμου, Εθνική αντίσταση, Γεωργικός πιστωτικός συνεταιρισμός Νέας Καλλικράτειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας, ΚΑΠΗ Καλλικράτειας, Σύλλογος ΑΜΕΑ Όμορφη Ζωή.

Δηλώσεις έκαναν στην κάμερα του Kallikrateia.gr - μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης - (με σειρά εμφάνισης στο βίντεο) η Κα Ζαφειρούλα Μυλωνά (Σύμβουλος εκπαίδευσης), Ο Κος Χατζηαλέξης Δημήτριος (Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας) και η Κυρία Μηκέ Χριστίνα (Πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρέλαση στο βίντεο που ακολουθεί. Το βίντεο είναι αποκλειστική χορηγία και παραγωγή του Kallikrateia.gr.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του Kallikrateia.gr στο YouTube. (λινκ εδώ)

Έρχονται κληρώσεις με μεγάλα δώρα και δωρεάν συμμετοχή εφόσον είστε εγγεγραμένο μέλος στο κανάλι μας. Η εγγραφή, είναι δωρεάν!