Θεοφάνεια: Έπιασε τον Σταυρό και το αφιέρωσε στην κόρη του που σώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκινημένος ο πατέρας στα Τρίκαλα, που έπιασε τον Σταυρό στα φετινά Θεοφάνεια. Η κόρη του βγήκε ζωντανή από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη…

Έχουν περάσει 10 και πλέον μήνες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι εφιαλτικές μνήμες για πολλούς είναι ακόμα νωπές. Ο πατέρας μιας κοπέλας που διασώθηκε, της αφιέρωσε την πρωινή του επιτυχία. Βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό πρώτος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει τα όσα έζησε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2023. Όταν τα δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά και ο ίδιος καρδιοχτυπούσε μέχρι να μάθει πως το παιδί του, ήταν ζωντανό.

Συγκίνηση επικράτησε στον Αγιασμό των Υδάτων στη Λίμνη Γκιτζή στα Τρίκαλα, καθώς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά ο γνωστός Τρικαλινός λαχειοπώλης Κώστας Αθανασάκης που έπιασε και φίλησε τον Τίμιο Σταυρό πρώτος.

Η συγκίνησή του ήταν πολύ μεγάλη καθώς βούτηξε στα παγωμένα νερά για να χαρίσει το Σταυρό στην κόρη του που βγήκε ζωντανή από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος τόνισε ότι «με αυτή την πράξη μου ήθελα να περάσω το μήνυμα προς όλους ότι η ορθόδοξη πίστη, ο Χριστός και ο Σταυρός αποτελούν τη μεγαλύτερη δύναμη στη ζωή μας». Δείτε τις εικόνες του trikalaopinion.gr…

πηγή: NEWSIT