Η Χριστίνα Μηκέ υποψήφια με το συνδυασμό του Μανώλη Καρρά

Η Χριστίνα Μηκέ υποψήφια με το συνδυασμό του Μανώλη Καρρά.

Φίλες και φίλοι,

ξέρετε ότι αγωνίζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πάντα για τον τόπο μου και όχι κατ' ανάγκη με τα στενά διοικητικά όρια. Δεν χρησιμοποίησα θεσμικούς ρόλους για επαγγελματική αποκατάσταση ή πλουτισμό, δεν ήρθα σε συναλλαγή , δεν εξαγόρασα έμμισθες θέσεις και αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος δημότης. Δεν έχω χορηγούς, δεν χρωστάω σε κανένα παρά μόνο σε ΕΣΑΣ, στους συνεργάτες μου, στην οικογένεια μου και πάνω από όλα στον Θεό που μου δίνει την δύναμη και τις αντοχές να συνεχίσω.

Δεν χρησιμοποίησα επικοινωνιακά τεχνάσματα ακόμη και εκεί που είχα μεγάλο προσωπικό κόστος. Έδωσα μάχες για την ανατροπή από την μία και την δημιουργία από την άλλη. Μπήκα να υπηρετήσω και έχω την αίσθηση ότι το έκανα και θα εξακολουθήσω να το κάνω. Δεν έβαλα και δεν καλλιέργησα διαχωριστικές γραμμές. Δεν υποσχέθηκα πράγματα που δεν μπορούσα να τα κάνω. Δεσμεύομαι στην νέα μου θητεία να ασχοληθώ αμέσως με δύο ζητήματα:

1o) Την δημιουργία ιατροπαιδαγωγικής μονάδας στο Δήμο.Θα παρέχει έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση αναπτυξιακών προβλημάτων, λογοθεραπεία και συμβουλευτική γονέων.
2ο) Την επέκταση όλων των κοινωνικών υποδομών και την ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών θέμα που το γνωρίζω πολύ καλά και ξέρετε πόσο παλεύω γι' αυτό.

Φίλες και φίλοι,

σ' αυτές τις κρίσιμες εκλογές ζητώ την στήριξη και την  ψήφο σας. Κανείς δεν εκλέγεται αν δίπλα στο όνομα του δεν μπει ο σταυρός σας. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ είναι η επιδοκιμασία και η έγκριση να συνεχίσω.

Σας ευχαριστώ και είμαι δίπλα σας.

Χριστίνα Μηκέ - Τσέλιου