Συνέντευξη με τον Βαγγελη Χρυσαΐδη: Διάψευση δημοσιευμάτων περί ένταξης στην ομάδα των Φλογητων

Με αυστηρό τρόπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Βαγγέλης Χρυσαϊδης, διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες τα οποία έκαναν λόγο για ένταξη του στην ομάδα των Φλογητών

Ο Χρυσαϊδης είπε:

Για την αποκατάσταση και ΜΟΝΟ της αλήθειας το παρακάτω δημοσίευμα δεν υφίσταται σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και για του λόγου το αληθές είναι καθαρά προσωπική μου απόφαση να μην ενταχτώ σε καμία ομάδα φέτος..

 

Το Kallikrateia.gr επικοινώνησε με το γνωστό τερματοφύλακα:

 

Ποια η θέση σου για το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ένταξη σου στην ομάδα των Φλογητών;

Αρχικά θέλω να πω ότι όντως γινόταν λόγος για ένταξη μου στην ομάδα των Φλογητων αλλά εγώ έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή του καλοκαιριού την θέση μου ως ποδοσφαιριστής με όλες τις ομάδες που με προσέγγισαν.

Πως ξεκίνησες πέρσι τη χρονιά σου;

Καταρχάς εύχομαι κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής να έχει την ΤΥΧΗ που είχα εγώ και να αγωνιστεί δίπλα σε ανθρώπους με ήθος και ποδοσφαιρική παιδεία, όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται. Όλα ξεκίνησαν για μένα ένα χρόνο πριν τέτοια περίοδο, ξεκίνησα την προετοιμασία μου στον Απόλλων Καλαμαριάς όμως δεν πρόλαβα να την ολοκληρώσω λόγω τραυματισμού. Έμεινα εκτός για αρκετό διάστημα και λίγες μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου αποφάσισα με την βοήθεια των γονέων μου να “μετακομίσω” κάπου πιο κοντά στο σπίτι μου με κριτήριο πάντα την βελτίωση των ατομικών μου ικανοτήτων. Εκεί βρέθηκα πάνω σε καλούς φίλους που με παρότρυναν να τους ακολουθησω στον Θερμαϊκό Πορταριάς, το μοναδικό σωματείο που πληρούσε τις απαιτήσεις μου. Στον Θερμαϊκό είχα την τιμή να γνωρίσω ανθρώπους που με έκαναν να αλλάξω τρόπο σκέψης.

Το περίμενες ότι θα πρωταγωνιστούσες στο Νομό μας ως ο "Νεότερος τερματοφύλακας της κατηγορίας";

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα την απαίτηση να αγωνιστώ και δεν περίμενα κιόλας αυτή την εξέλιξη διότι υπήρχαν πιο έμπειροι από μένα και σαν πρώτο στόχο είχα την συλλογή εμπειριών από αντρικό πρωτάθλημα. Βέβαια η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν τελείως διαφορετική από ό,τι περίμενα καθώς στα μέσα της χρονιάς η ομάδα έμεινε χωρίς βασικό τερματοφύλακα και οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή μου και των συμπαικτών μου θέλησαν να καλύψω εγώ την βασική θέση του τερματοφύλακα. Στην συνέχεια μίλησαν οι πράξεις μου.

Γιατί δεν επέλεξες ποτέ την ομάδα του χωριού σου;

Καλώς ή κακώς δεν μου έγινε ποτέ πρόταση...

Τι σκοπεύεις να κάνεις φέτος;

Όσον αφορά το μέλλον δεν μπορώ να σας απαντήσω με βεβαιότητα καθώς φέτος είναι η τελευταία μου χρόνια σαν μαθητής και δεν έχω μάθει να γνωρίζω την αποτυχία στην ζωή μου οπότε θέλω να δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου στα μαθήματα χωρίς βέβαια να αποκοπώ από τις ατομικές προπονήσεις. Δεν θα πω μεγάλα λόγια για την συνέχεια, ανέκαθεν άφηνα τις πράξεις να μιλήσουν.

 

Ρεπορτάζ: kallikrateia.gr